- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- iPhone topik
Aktív témák
-
Sztojcsi
tag
Kössz a tanácsot, a Westend nekem nincs is messze.
2416-ban nem is nagyon gondolkodtam, mert azért kéne nekem dvi, ha meg már tn panel akkor 245b.
Igen tudom, olvastam a cikket, csak azért 2423 drágább meg valóban elég gyérül néz ki.
Szerintem az lesz elugrok a westendbe aztán megnézzük élőben, az a biztos.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
Sztojcsi
tag
Akkor 2423-at ajánljátok? Abból is van A meg B panel? Mert akkor azt jó volna tudni melyik melyik.
Ha jól értem akkor 2416-osból nincs megfelelő, mivel vagy nincs rajta dvi vagy "rossz" paneles.A konfigod valóban gyenge egy hd video lejátszásához, ellenben oda proci kell első sorban nem 8800GTX mint ahogy itt írták, ez baromság. Azért akadozik eleve mert valós időben kell konvertálnia a gépednek, magyarán miközben nézed a filmet közben a géped szépen képkockáról képkockára átméretezi, hogy a képernyőfelbontásodnak megfelelő legyen. Az is igaz hogy a geforce8 széria már támogat olyan technológiát ami a GPU-t is bevonja a számolásba ezáltal gyorsítja a dolgot, de alapvetően a proci végzi ezt és egy kétmagos proci simán megoldja magában is ezt a problémát.
Persze ha ilyen felbontáson játszani is akarsz akkor valóban nem érdemes lejjeb adni egy 8800-as karinál.Használtan meg tőlem lehet beszerezni ha nem jó tanácsot adtok és nem jön be a moncsi
-
x64
aktív tag
Némi utána érdeklődés hatására sikerült eltüntetnem az árgép rendszeréből az Acer 2416Ws nyomait is...
Merthogy, mint kiderült, már egy ideje nem hoznak Mo-ra! Az Acer honlapján sincs már rajta (2-3 napja), csak az utódja a 2416WB. Amin ugyan már van DVI csati, de TN paneles...
Utolsó reményem a Fotomarket volt. Némi telefonálgatás után kiderült azonban, hogy nekik sincs raktáron ilyen, a nagykerből pedig WB-t fognak kapni. Szóval ki is javították a honlapjukon a PVA panelt TN-re... [link]
Úgyhogy asszem ennek a projektnak annyi. Ja, és az apronetes hirdetés se él már, aki esetleg ebben reménykedett...
Jut eszembe, tudok egy helyet, ahol még van a PVA panelesből, akár azonnali elvitelre is! A Westend-beli Media Marktban. Potom 199 990-ért.Nem tévedés, 2416Ws.
-
HookR
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest