- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #22295 üzenetére
Én is egyetértek ezzel és esetemben pontosan tudom, hogy mit és miért, csak a hogyan hiányzik. Semmiféle dolog elérése nem lenne, csak az NVR-é ami meg egy Hikvision és email-es reghez kötött, szóval ha neadj Isten jelszót is cserélnek a pótlása kb 3 email a Hikvision team-mel és kész... Azért köszi a wireguard tippet
-
válasz
kammler #22294 üzenetére
De miért ne menne? Hát csak nem a NASA leányvállalata a mikrotik
Teljesen mindegy a harmadik fél, itt csak kamerarendszer élő képei lennének, semmi más... Mikrotik mögött van még védelem a server oldalról is, szóval biztosított a védelem, no meg ha harmadik fél is látja az élőképeken, hát hadd nézze, na bummm, nem aranyban utazunk vagy bármi ilyenben. Nem engednék ki semmit, csak 3 kamera képét egy adott porton ami csak és kizárólag ezt a célt szolgálja. Jómagam haza sem használok VPN-t, van egy NAS-om 2 lépcsőssel és a jópár év alatt egyetlen atrocitás sem ért, pedig vannak nyitva portjaim, de azért körültekintően kezelek mindent.
-
válasz
lionhearted #22292 üzenetére
Köszi a választ
Egyébként nem én üzemeltetem és a szolgáltató routere, én csak megbízást kaptam, ennyi...
Nem találok VPN-t sehol, Interfaces-nél van olyan, hogy IP tunnel, ez lenne?
Sosem volt dolgom még mikrotik routerrel, saját routeremen és rengeteg más user friendly routert állítottam be már, de mikrotik-nek külön lelkivilága van, ezért nem nagyon találok semmit, mert rengeteg a beállítási lehetőség. -
válasz
Csabex #22105 üzenetére
Sajnos ez a korábbi hsz-em most nagyon aktuálissá vált, nem volt időm eddig foglalkozni vele, de most ráérek és ha tud valaki segítsen ha nagyon szépen megkérem.
Tehát fix ip-n vagyunk és egy szabály vagy nem tudom mi kellene, hogy kiengedjek egy adott portot amely a kamerarendszeré pontosabban. Köszönöm -
Sziasztok,
Céges mikrotik routeren szeretném kiengedni a kamerarendszer portját, de sajnos nem sikerült, hiába állítottam be a szabályoknál portot, IP-t, mert nem működött továbbra sem.
Tudtok segíteni, hogy pontosan hol állítsam be, vagy hozzam létre a szabályt? Lehet rossz helyen próbálkoztam. Most nem vagyok a közelében, de annyit tutira tudok, hogy RouterOS v6.49.13 fw. vagy verzióval műkösik jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged