- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ekkold #22295 üzenetére
Én is egyetértek ezzel és esetemben pontosan tudom, hogy mit és miért, csak a hogyan hiányzik. Semmiféle dolog elérése nem lenne, csak az NVR-é ami meg egy Hikvision és email-es reghez kötött, szóval ha neadj Isten jelszót is cserélnek a pótlása kb 3 email a Hikvision team-mel és kész... Azért köszi a wireguard tippet
-
válasz
kammler #22294 üzenetére
De miért ne menne? Hát csak nem a NASA leányvállalata a mikrotik
Teljesen mindegy a harmadik fél, itt csak kamerarendszer élő képei lennének, semmi más... Mikrotik mögött van még védelem a server oldalról is, szóval biztosított a védelem, no meg ha harmadik fél is látja az élőképeken, hát hadd nézze, na bummm, nem aranyban utazunk vagy bármi ilyenben. Nem engednék ki semmit, csak 3 kamera képét egy adott porton ami csak és kizárólag ezt a célt szolgálja. Jómagam haza sem használok VPN-t, van egy NAS-om 2 lépcsőssel és a jópár év alatt egyetlen atrocitás sem ért, pedig vannak nyitva portjaim, de azért körültekintően kezelek mindent.
-
válasz
lionhearted #22292 üzenetére
Köszi a választ
Egyébként nem én üzemeltetem és a szolgáltató routere, én csak megbízást kaptam, ennyi...
Nem találok VPN-t sehol, Interfaces-nél van olyan, hogy IP tunnel, ez lenne?
Sosem volt dolgom még mikrotik routerrel, saját routeremen és rengeteg más user friendly routert állítottam be már, de mikrotik-nek külön lelkivilága van, ezért nem nagyon találok semmit, mert rengeteg a beállítási lehetőség. -
válasz
Csabex #22105 üzenetére
Sajnos ez a korábbi hsz-em most nagyon aktuálissá vált, nem volt időm eddig foglalkozni vele, de most ráérek és ha tud valaki segítsen ha nagyon szépen megkérem.
Tehát fix ip-n vagyunk és egy szabály vagy nem tudom mi kellene, hogy kiengedjek egy adott portot amely a kamerarendszeré pontosabban. Köszönöm -
Sziasztok,
Céges mikrotik routeren szeretném kiengedni a kamerarendszer portját, de sajnos nem sikerült, hiába állítottam be a szabályoknál portot, IP-t, mert nem működött továbbra sem.
Tudtok segíteni, hogy pontosan hol állítsam be, vagy hozzam létre a szabályt? Lehet rossz helyen próbálkoztam. Most nem vagyok a közelében, de annyit tutira tudok, hogy RouterOS v6.49.13 fw. vagy verzióval műkösik jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest