- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Apple Watch
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Csabex #22293 üzenetére
Hiába találod meg, nem fog menni hallod. Ezt rögtön így ennyire bele közepébe nem lehet. Nincs univerzális megoldás semmire. Válogathatsz ipsec, pptp (elvileg már nem ajánlott) openvpn, L2tp, L2tpV3 közül, elvileg van még egy zerotier nevú dolog, de ott átmegy a forgalmad harmadik félen, aztán wiereguard...Aztán ott a routing, mi merre menjen stb. Ezt kb, mind megfaragtam, de másnak nem merném megcsinálni, kókler vagyok hozzá. Az meg a másik, hogy ugye simán dolgokat kiengedni, azt ne. Még otthon se. Én haza is VPN-t használok. Vagy attól függ, ha otthon farigcsálsz mint én, az talán más.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest