- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MTbc
senior tag
Köszi a gyors választ közben rátaláltam sajnos angolom nem valami jó, de nálam is ez volt a szitu csak nálam a 53-as port fel volt véve, de csak tcp protokollra felvettem udp-re és most jó.
Mégegyszer köszi.
-
MTbc
senior tag
Szia, segítséget szeretnék kérni, olvastam korábbi hozzászólásod amikor kerestem az én bajomra megoldást, mégpedig egyik nap van sebesség másik nap durván megnő a ping és a sávszél kevés lesz.
"elöbb utobb elfogy a sávszéled" olvasva kipróbáltam, hogy ha kikapcsolom a allow-remote-requests=yes-t akkor mi fog történni és megjavult.
Elmagyaráznád mi lehet a baj? Leírásokban eddig bekapcsolt állapotban láttam, defaultba.
Köszönöm. -
MTbc
senior tag
Üdv, kezdő mikrotikes vagyok, és szeretnék egy DD-WRT -es Tp-link és egy RB951G-2HnD WDS-esl összekapcsolni, neten keresgetve több leírás alapján próbálgattam de nem megy sajnos.
Tudna nekem valaki segíteni ebben?
A mikrotik egy pppoe kapcsolatot tart a modemmel, DHCP kikapcsolva egy IP-t Windows szervertől kapnak a kliensek és szeretnék egy WDS összelőni.
Tp-link gyári szoftverével működött de szeretem a kihívásokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged