- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vektor77
tag
válasz
Davebowman #23999 üzenetére
Dugd másik portba és állítsd át a routert hogy ne az legyen a wan portja.
-
user12
őstag
válasz
Davebowman #21852 üzenetére
A többiek szerintem jól összefoglalták.
Én csak egy jótanácsot szeretnék adni, ha lehetőséged van rá. inkább használj 2,3 eszközt a lenti feladatokra, mert ha beborul a cucc, akkor oda mindened, a netkapcsolattól a filmekig bezárólag.
Én tudom ajánlani a hap ac2-t, egy ax-es (pl tplink) access pointot és egy akkora swirchet amennyi vezetékes végpont kell. -
Beniii06
addikt
válasz
Ilyen igényeknek talán a hap ax3 felelne meg legalább(54 ezer árukeresőn), egészen a 6db konténerig, de mivel csak 1 GB RAM van benne és nem 4GB, mint az odroidban, így az sem futna el rajta valószínűleg, amit most használsz és wifiben ugyanaz vagy kevesebbet tudna a tp-linknél. Az ár és a konténereken kívül megfelelne. Ennyi mindenre jobb lenne egy külön szerver, tp-linket megtartani AP-nak és mellé vezetékes routernek legalább hap ac2(elég régi már, de gigabites nethez éppen jó még szerintem, ha nagyon ragaszkodsz a kerethez) vagy újabb változat. Hap ax3-tól régebbi routert már nem vennék.
Egy pihole elfut hap ac2-n is, de pl. HA-t már nem tudsz rárakni a kevés memória miatt, még ha a CPU bírná is. Ugyanez hap ax3-ra igaz, attól függ mit akarsz rárakni, de ettől többet szerintem nem érdemes rárakni, jobb a külön szerver ennyi konténernek.
-
kress
aktív tag
válasz
miket találtál ami ezt lefedi és 35 ből megvan? a hap ac2 is 30nél kezdődik, és azt már senkinek nem lehet ajánlani és a közelében sincs az igényeidnek
mikrotiket max router vennék, wifijük híresen ramaty, neked valami home serverre lenne szükséged szerintem, esetleg nas de az csillagos ég árban ilyenre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged