- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Éppen azon vagyok, hogy próbálom használni. A mai éjszaka arra van beütemezve, hogy létesítsek kapcsolatot a világgal az USB-sticken keresztül.
Nyilván szívesen tanulok, és érdekel is a dolog -- máskülönben nem vágtam volna bele és nem próbáékoznék még mindig vele.
Viszont nem szeretném, ha a farok csóválná a kutyát. Nem az a célom, hogy megtanuljam a Mikrotik rendszerét, hanem a Mikrotik lenne az eszköz ahhoz, hogy elérjem a célomat, ami egy otthoni internetelérés lenne mobilnettel.
És őszintén szólva nem igazán értem, hogy ennek miért kell ilyen bonyolultnak és megismerhetetlennek lennie. Négy kommersz márka routerein konkrétan egy perc sincs beállítani, itt meg még ötletem sincs rá, csak azt látom, hogy olyan alapokat kellene megtanulnom, amikről fogalmam sincs. Mintha az autóvezetéshez be kellene vágnom a termodinamikus körfolyamatokat, a motorvezérlési rendszereket meg a mechanika és kinetika részleteit.MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VGA kibeszélő offtopik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Google Pixel 8 128GB Rose, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest