- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
vampire17 #5612 üzenetére
Korábban ezt a választ írtam a kérdésedre, de éppen ma néztem, hogy ezt alapból tudja a mikrotik, nem kell hozzá script vagy ilyesmi.
A wireless/access list menüben beállítható, hogy melyik kliens, melyik interfészre, milyen jelszint tartományban kapcsolódhat. -
-
ekkold
Topikgazda
válasz
Elég nyakatekert megoldás, de olyasmit lehetne csinálni, hogy amikor bent vagy, akkor jóval nagyobb jelszinten csatlakozol a 2.4GHz-re is mint kintről. Meg kell nézni mennyi ez a jelszint, és írni egy scriptet ami egy adott jelszint felett ledobja a klienst a 2.4GHz-ről, így az kénytelen lesz átcsatlakozni 5GHz-re. A script esetleg figyelhetné, hogy csak adott MAC address esetén működjön.
-
Ablakos
addikt
válasz
Ha jól értem nem egy bizonyos frekvencián működő AP-ra szeretnéd erőszakolni a kliens-t, hanem mindig az "erősebb/gyorsabb" AP-ra.
Nem lehet ilyet. Amíg nem szakad meg a kapcsolat, addig lógnak az első rádión.
(Nekem a Dell laptopban van ilyen "preferált frekvencia" lehetőség és az tényleg elég hamar átvált.)Az access listben van lehetőség bűvészkedni a tx limitekkel. Nekem az elég macerás volt, inkább hagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest