Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
-
Statikus
senior tag
válasz
ekkold
üzenetére
Hát nem csak berohantam az üzletbe és levettem a polcról a legolcsóbbat...
Papír szerint többet tud, mint amit produkál.
Hányszor kell még leírnom, hogy egy bejövő port van és egy másik porton van egy pc, új konfig, semmi extra és mégsem tud fele annyit sem, mint ami belemegy, mindezt 70% proci mellett.
Ez talán nem nagy igény, ennyit egy 5000 Ft-os bármi tud kezelni, itt valami hiba van, vagy fizikai - csere - , vagy konfig - amit tudatlanságom miatt nem tudok kezelni.
Megnéztem több konfig videot, olvastam számtalan konfig cikket, fórumot, egy alap konfig, amiben pár interface, bridge, dhcp van azért még megy nekem is, és mint látszik sikerült is életre keltenem, de valami nem oké, mert valamiért csak a bejövő sávszél kevesebb, mint 40%-a megy át a routeren.Na, akkor most megköszönöm az összes értelmetlen hozzászólást és okos tanácsot, ha valaki tud segíteni, találkozott már hasonlóval, ugyanilyen eszköze van de hibátlanul hasít, vagy bármi érdemi infóval tud szolgálni, azt szívesen fogadom.
Kaptam több hasznos infót, segítséget, köszönöm is, de ne kelljen már leírnom minden csak az utolsó két kommentet olvasónak az előzmény 50 kommentet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.