- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Netfone
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
ekkold #10522 üzenetére
nem jó a sima wifi szerintem, három eszköze van, két wifis, mintha capsmanért kiáltana
Számomra ez a mondata nem volt világos: " nem tudom kiválasztani h bridge módban működjön a meglévő hálózatomban", ezt most sem értem, hogy mit szeretne.
jegesib:
"Szívesen adok munkát korrekt embereknek, de ezek az ajánlatok igen messze voltak még attól is h egyáltalán elgondolkodjak rajta"
Mondjuk nem tudni mire kértél ajánlatot, és mire kaptál! Egy rendes hálózat kiépítés, ami tartalmazza a kábelek árát is (mondjuk cat6A) kábelekkel, ezeknek a végpontoknak a bekötését és műszeres lemérését, majd javítását, ismét lemérését, amihez kapsz egy jegyzőkönyvet is, az egészen biztosan nem olcsó. Maga a műszer bérlése is egy vagyon, egy magamfajta mérnökember órabére sem kevés.Az, hogy a villanyszerelő berángatja a te általad adott vezetékeket és ott hagyja lógni a falnál, hogy kezdj vele valamit, neked kell kiméregetni, szétválogatni a rack szekrénybe rendezgetni, stb, na az olcsó, de olyan is.
Gondolom se jegyzőkönyv nem készült, se mérés nem volt, jó esetben egy kontakt hiba elleni vizsgálat egyben a vezetékek bekötésének helyes sorrendje ellenőrzéssel, de ha ezt egyedül csináltad, akkor ez is sok mászkálással jár, már 5 végpont sem fél óra..
Egyébként nem tudom most mi az ár, én már nem csinálom a fizikai kábelezést, de sok sok évvel ezelőtt az utolsónál azt hiszem 25e Ft / végpont árral számoltam, mérés, jegyzőkönyv nélkül, amit ha külön megfizették és kérték, akkor arra hívtam egy szakcéget.
Az eltelt évek száma nem tudom mit változtatott az áron, lehet ez most vissza se köszön, de ennek fényében se stimmelnek a kapott árajánlatok? (a műszeres mérés egy vagyon!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- GTA V
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged