Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
ekkold
üzenetére
nem jó a sima wifi szerintem, három eszköze van, két wifis, mintha capsmanért kiáltana

Számomra ez a mondata nem volt világos: " nem tudom kiválasztani h bridge módban működjön a meglévő hálózatomban", ezt most sem értem, hogy mit szeretne.
jegesib:
"Szívesen adok munkát korrekt embereknek, de ezek az ajánlatok igen messze voltak még attól is h egyáltalán elgondolkodjak rajta"
Mondjuk nem tudni mire kértél ajánlatot, és mire kaptál! Egy rendes hálózat kiépítés, ami tartalmazza a kábelek árát is (mondjuk cat6A) kábelekkel, ezeknek a végpontoknak a bekötését és műszeres lemérését, majd javítását, ismét lemérését, amihez kapsz egy jegyzőkönyvet is, az egészen biztosan nem olcsó. Maga a műszer bérlése is egy vagyon, egy magamfajta mérnökember órabére sem kevés.Az, hogy a villanyszerelő berángatja a te általad adott vezetékeket és ott hagyja lógni a falnál, hogy kezdj vele valamit, neked kell kiméregetni, szétválogatni a rack szekrénybe rendezgetni, stb, na az olcsó, de olyan is.
Gondolom se jegyzőkönyv nem készült, se mérés nem volt, jó esetben egy kontakt hiba elleni vizsgálat egyben a vezetékek bekötésének helyes sorrendje ellenőrzéssel, de ha ezt egyedül csináltad, akkor ez is sok mászkálással jár, már 5 végpont sem fél óra..
Egyébként nem tudom most mi az ár, én már nem csinálom a fizikai kábelezést, de sok sok évvel ezelőtt az utolsónál azt hiszem 25e Ft / végpont árral számoltam, mérés, jegyzőkönyv nélkül, amit ha külön megfizették és kérték, akkor arra hívtam egy szakcéget.
Az eltelt évek száma nem tudom mit változtatott az áron, lehet ez most vissza se köszön, de ennek fényében se stimmelnek a kapott árajánlatok? (a műszeres mérés egy vagyon!) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest