- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Köszi, úgy tűnik ez megoldotta a dolgot.
Szeretnék beüzemelni egy új Mikrotik RB951G-2HnD eszközt a meglévő kettő mellé. Csak AP + switch funkcióra használnám. Factory Reset, Winbox megnyit, Quick Set lapon: WISP AP, beállítok pár dolgot (bridge mód, fix IP, jelszó, WiFi), majd nyomok egy Apply gombot. Ekkor fossa össze magát az egész. LAN irányból az új IP alapján elérhetetlen az eszköz, Winbox szintén nem tud hozzá csatlakozni.
Most ez a Quick Set nem működik (elérhető legújabb 6.47) vagy mi van? A meglévő másik eszközről lementettem a beállítoskat, visszatöltöttem az új routerre, átírom a LAN IP-t és utána újra elérhetetlen lesz az eszköz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- New World - az új Amazon MMORPG
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest