- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
lionhearted #10076 üzenetére
Én egyszer találkoztam ilyesmi üzenettel, mikor egy laptop fent volt wifin is meg kábelen is. Ha csak az egyik módon, akkor jó volt, de ha mind a kettőn, akkor volt gond. Itthon sokszor van, hogy a laptopom wifin van csak, aztán le akarok tölteni valami nagyobb iso-t, filmet, stb, akkor rádugom a kábelt, még sosem volt vele gondom.. win a kábeles kapcsolatot preferálja, átáll. Tulajdonképpen még sehol nem hallottam, hogy ilyen okozott volna gondot, de én mégis tapasztaltam 1x.
A másik pedig két tp-link smart switch is össze tudott akadni, mert mind a kettőnek a gyári ip címe 192.168.1.1 volt. Ezt amikor rádugtam a hálózatra (ami nem ez az alhálózat), akkor jöttek az időnkénti kifagyások, ami magától helyre is állt. Elég hamar rájöttem, hogy mi az ok, az egyik switchet lecseréltem, a másikat még nem tudtam kiirtani a hálózatomból (pénz hiány), de átkonfiguráltam egy hálózatba illeszkedő címre. (nem használok vlan-t)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest