- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Akkor marad a 4011, a többire nekem abszolút nincs szükségem. A dupla beépített táp mit jelent? Két helyről lehet táplálni?
Illetve ahogy látom, a 4011-en nincs USB csatlakozó, így hogy tudok rákötni külső tárolót? Arra használom, hogy a logokat, szkripteket tárolgassam rajta, előbbinél ugye átláthatóbb ha egy sima notepadban tudom görgetni, keresni, ilyesmi...
Mondjuk a RAM 1 GB, azon röhögve elférnek az ilyen kis bizbaszok, a tárolót nem akarom írkálni.
(#8125) bambano:
Mi az a rövidzáras ethernet?(#8126) Beniii06:
Amikor néztem, nem volt még 20% fölött, a RAM-ból nem láttam szabadon kevesebbet mint 60 MB.
A kérdés igazából az, hogy a jövőre nézve mivel járok jobban. Még egy hAP ac^2-vel, de akkor lehet cseréssé válik a mostani, vagy ha a mostanit továbbadom, és én pótolom ki, ami így ugye 30k ráfordítás, egy másik hAP ac^2 rokonnak pedig 20k.
Azért agyalunk, mert úgy vagyunk vele, hogy ha már lúd, legyen kövér, ne legyen két egyforma eszköz, ha lehet jobb. A kérdés az, hogy tényleg lehet-e jobb, vagy mondjuk 1--2 évig elég lehet az ac^2. Tudom, hogy ezt megjósolni lehetetlen, igazából a legextrémebb amit kap, az a sokszálas torrent, de nem vagyok top10...(#8127) Kovindinka:
Írtál pár érdekes dolgot. Sulimban 3011 van, és szeretjük, jó eszköz.
A VLAN-nal nem vagyok még teljesen tisztában, így homályos picit, de az mondjuk kivitelezhető, hogy egy vendég VLAN, amire rátolok az ac^2-őn egy guest wifit, majd ennek erősítésére AP-ként használok egy ASUS AC66U-t Merlin firmmel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3228
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest