-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Akkor marad a 4011, a többire nekem abszolút nincs szükségem. A dupla beépített táp mit jelent? Két helyről lehet táplálni?
Illetve ahogy látom, a 4011-en nincs USB csatlakozó, így hogy tudok rákötni külső tárolót? Arra használom, hogy a logokat, szkripteket tárolgassam rajta, előbbinél ugye átláthatóbb ha egy sima notepadban tudom görgetni, keresni, ilyesmi...
Mondjuk a RAM 1 GB, azon röhögve elférnek az ilyen kis bizbaszok, a tárolót nem akarom írkálni.
(#8125) bambano:
Mi az a rövidzáras ethernet?(#8126) Beniii06:
Amikor néztem, nem volt még 20% fölött, a RAM-ból nem láttam szabadon kevesebbet mint 60 MB.
A kérdés igazából az, hogy a jövőre nézve mivel járok jobban. Még egy hAP ac^2-vel, de akkor lehet cseréssé válik a mostani, vagy ha a mostanit továbbadom, és én pótolom ki, ami így ugye 30k ráfordítás, egy másik hAP ac^2 rokonnak pedig 20k.
Azért agyalunk, mert úgy vagyunk vele, hogy ha már lúd, legyen kövér, ne legyen két egyforma eszköz, ha lehet jobb. A kérdés az, hogy tényleg lehet-e jobb, vagy mondjuk 1--2 évig elég lehet az ac^2. Tudom, hogy ezt megjósolni lehetetlen, igazából a legextrémebb amit kap, az a sokszálas torrent, de nem vagyok top10...(#8127) Kovindinka:
Írtál pár érdekes dolgot. Sulimban 3011 van, és szeretjük, jó eszköz.
A VLAN-nal nem vagyok még teljesen tisztában, így homályos picit, de az mondjuk kivitelezhető, hogy egy vendég VLAN, amire rátolok az ac^2-őn egy guest wifit, majd ennek erősítésére AP-ként használok egy ASUS AC66U-t Merlin firmmel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 14 Pro kerestetik
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest