- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
#42556672 #7305 üzenetére
Ez nem olyan régen került csak be a RouterOS-be. Akkor ki is próbáltam, mivel nekem is van pár állandó VPN kapcsolatom, de valami akkor sem volt oké, furcsa belassulások voltak, a windows-ok meg gyakran IP cím ütközést írtak ki (de valójában nem volt IP ütközés). Gyakorlatilag nem találtam olyan beállítást, amivel elérhettem volna hogy stabil layer2 kapcsolat legyen, és emellett minden működjön úgy mint előtte. Lehet hogy azóta javítottak a dolgokon, nem tudom, nem volt energiám újra nekifutni a dolognak (meg nem is volt olyan fontos). A távoli médiaszerver elérését úgy oldottam meg, hogy szükség esetén egy külön wifi SSID-n szórom a távoli hálózatot, azaz az eoip innenső vége nem a fő bridge-be van belerakva - de ez sem egy állandóan szükséges dolog volt, inkább csak kísérletezés.
Mindenesetre kiváncsi lennék, ha valakinek sikerült jól működő módon megvalósítania két, szokványos otthoni beálllításokkal működő router (NAT, DHCP stb..) között layer2 kapcsolatot, akkor milyen beállításokat használ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SörcsaPH!
- PlayStation 5
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPhone 15 Pro, fekete, 256GB
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest