- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Rendkívül elegáns és vékony lett az Oppo Watch S
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Beniii06 #6651 üzenetére
Pont ezért javasoltam a másik eszközt, mert abba csak beletetted volna a sim-et, max átírod az apn-t és kész van net(nem beszélve akár 3-4-szer gyorsabb lte sebességhez vs usb stick), ha annyira ragaszkodtál volna mikrotikhez egy hapac2-t lehetett volna utánakötni.(ehhez is millió egy féle leírás van + videók).
De,amint írtam ,a Huawei B525 sajnos nem tudja azt, amire szükségem lett volna egy router elé kötött készülék esetén, azaz a bridge módot. Régen tudta, de úgy egy éve a független készülékek FW-éből is eltűnt ez a funkció. Anno ez volt az első számú jelöltem, de ezért kiesett. 8-10 új, illetve használt készüléket is néztem, nem volt bennük a bridge-mód.
A Mikrotikhez egyáltalán nem ragaszkodtam, mivel konkrétan rettenetesen tartottam tőle, viszont úgy tűnt, hogy életképes megoldás lehet egy valamiért komolynak bizonyult problémára.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Peugeot, Citroën topik
- Steam topic
- Béta iOS-t használók topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- ASUS ROG Zephyrus M16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő