-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiratheonly
tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a Digi-s Gigabit-es PPPOE kapcsolatból, csak max 100-at tudott kicsikarni? Olyan helyzet állt elő nálam, hogy elkezdtem végre játszani a RB3011-esemmel. Egy gyors quick setup-ra rakva, 750 felett is megvolt a sebességem. Aztán úgy gondoltam, hogy elkezdtem kézzel konfigolni, majd egy hiba után megint resteltem egy quick setupra, azóta viszont csak 100mbit-et tudod kihozni és nem tudom mi lehet a baj. A sebességem tesztelve, minden rendben vele. Valami beállítás mászhatott el, de nem tudom merre keressem. Valakinek van ötlete?
Még egy dolog! A PPPOE kapcsolódásnál más IP-t kapok, olyat ami egyébként más routerrel nem jön elő. Több PPPOE szervert is talál, ha PPPOE scan-re nyomok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest