- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Bluetooth-headsetekről általában
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Oldmobil #388 üzenetére
mivel az eth portjai csak 100mbitesek, igy azért "elméletileg" dobsz el némi sebességet.
Elméletileg. 300mbit (dual chaines n-es) wds-mesh-ed lesz, ami ha mondjuk az egyik AP mellett vagy, akár lehet 300mbites kapcsolati sebesség, az hasznos adatban a fele, de itt az ethernet korlátozni fogja 100 mbitre.
Ha ez nem zavar, akkor igen. (nem tudom, hány darab kell ebből és mekkora spórolás lesz igy elérhető)Én több helyen is RB951Ui-2HnD raktam, aminek nagy előnye, hogy van egy poe out portja is, amivel meg tudtam táplálni a következő AP-t. (ez is csak 100as eth-el rendelkezik, de mivel neteznek és az csak 10-30mbites, igy észre sem veszik.)
És nekem ez a hAP lite emiatt az usb betáp miatt nem szimpatikus, nem tudom megmondani miért, mert lehet ennek előnynek kellene legyen, mondjuk egy autóban biztosan az is..
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Samsung Galaxy S25 (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, piros)
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest