- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
bambano #2568 üzenetére
Teljesen automatikusan nyilván nem tudod, ha hardver csere van, akkor ott van a backup, azt lefuttatod és "szinte" kész. Gondolom utána még oda is kell vidd, fel is kell szereld, stb.
Ha ezt arra akarod használni, hogy automatikusan magára rántson egy konfigot, akkor ahhoz biztos kell egy script, tftp, stb. (kiváncsi leszek majd a te megoldásodra, mert lehet jobbat találsz mint az enyém)
Nekem elég a backup, évek óta alig volt mikrotik meghibásodás, az is mind tápegység. Egy RB493AH -n kellett kondit cserélnem ami nem külső táp hiba volt. És összesen talán 2 boardot dobtam ki, azt is akkor, mikor egy link mindkét oldalát festés miatt leszedték és fejjel lefele rakták vissza. Ott konkrétan állt a házban a viz, a boardon rozsdanyomok voltak!
Ezért én ezt biztosan nem akarom teljesen (a mostaninál jobban) automatizálni. A backupok viszont gond és probléma/gondozás mentesen visszamenőleg több is tárolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G32 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest