- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyik céges telephelyre kiraktam egy RB951G routert.
Internet PPPOE Canet adsl, mivel nincs más.
Amióta kértem fixip-t rá azóta döglődik az egész, a szolgátató szerint meg minden rendben. Többször voltak is kint, persze nem akkor amikor én is ott voltam.
Szerintiük rossz a router, feltörték, meg amúgy is dobjam ki és rakjak oda tplink-et.Annyit látok hogy folyamatosan csesztetik külföldi ip-kről DNS kérésekkel a routert. Ezt megoldottam 53-as portra mindent droppoljon. Darálja is rendesen a forgalmat, kb fél napig ment is. Jelszót változtattam de a log szerint senki nem lépett be, még csak nem is próbálkozott. Eddig is kisbetű nagybetű szám plusz speckó volt.
De most megint lehalt a net, csak annyit látok hogy pingre néha néha válaszolgat, de legtöbbször TTL expired in transit a válasz. PPPOE timeout 0-án van tehát kellene rajta kapcsolatnak lennie akár most is.
Minden szolgáltatást letiltottam, csak a winbox-ot engedem. Egyetlen távoli asztali port van nyitva de az is rossz ip-re mutat. Ja meg hogy icmp-re válaszoljon.
Nem igazán értem mit csesztem el, mert eddig mindíg így állítottam be mikrotikeket és nem volt vele gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Nikon DSLR topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-1065G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest