- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
Azt nem tudja valaki, hogy hAP ax³ esetén ezek az idióták miért raktak POE Out-ot a 2,5-es van portra, meg hogy az alapbeállítás miért nem alapból off? Nem is néztem a specifikációt, ugye ki gondolná, hogy ennyire idióták, raknám rá a modem portjára felkonfigolva, aztán percenkét pár másodpercre megszakad a kapcsolat, logban semmi, konfig jó. Nézem, a WAN port link néha megszakad, de logban erről semmi. Auto-ról OFF-ra rakom, erre 5 másodpercenként szakad, mondom ilyet még nem b@sztam, de a másik eszközt is meghülyítette. Másnak is van ilyen tapasztalata? Múltkor szintén így jártam egy PoE kimenettel már újabb ROS esetén, szintén erőltetni akarta auto-n a POE-t, pedig nem PoE képes eszköz volt rajta, akkor is majdnem gallyra vágta a switch azon portját, amit arra kötöttem. Nem normálisak ezek a Mikrotik-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AliExpress tapasztalatok
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest