Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ez a pptp bénasága. Vodafone és t-mobile gondolom már átrakott natolt hálózatra, a voda APN-je alapból tiltja a pptp-t, illetve "néha" megy. Nincs vodafone netem, igy én hosszú távon nem tudom tesztelni, amikor ide adják, akkor a soha nem megy állapot van.
Ha engedi manuálisan átirni az apn-t, akkor szerkeszd le és állitsd át a standardnet.vodafone.net -re, menni fog a pptp. Valami ilyesmi kell legyen a t-nél is, ott nem tudom mire kell állitani, lehet e egyáltalán.
Az, hogy a megosztott mobilnettel megy, az számomra csoda, bár lehet, pptp-nél minden előfordulhat.
Egyszerü, de szar
ha már vpn kell, akkor SSTP, OpenVPN ezek mennek szinte mindenhol. Igaz a mikrotik csak a tcp-n tud OVPN-t, cserébe viszont atom stabil, mindenen átmegy, proxy, tűzfal, szinte küzdeni kell, ha tiltani akarod

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Eladó Dune Pro Vision 4K
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold