Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- iPhone topik
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
letix
senior tag
válasz
bambano
üzenetére
Ebbe még nem kötöttél bele.:
...a panel őskövület alumínium kábeleinek vékonyodása miatt sem életbiztosítás otthon hagyni áram alatt az eszközöket.
SimLockS
Igen, valószínűleg igazad van, lehet hogy az ilyen jellegű környezettudatosság csak hamis illúzió. Nem vagyok villanyos mérnök és az IT cuccok fejlett energiafelhasználásáról sem szoktam túl sokat olvasgatni mostanság. Ebben meggyőzhető vagyok.Viszont ha évente is kéne (??) új routert vennem , még az is jobban megérné _nekem_ mint hogy növeljem egy esetleges lakástűz kockázatát az alu kábelek miatt. Ebben viszont nem vagyok meggyőzhető.
udv
letix
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ekkold