- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
yodee_ #16713 üzenetére
Szerintem, a mikrotik nem kezeli külön a fájl és a mappaneveket, vagy valójában nincsenek is mappák, csak a névben vannak per jelek. Az RB5009-en én is egy pendrájvra küldöm a backupot, és onnan megy az email. Az eredmény hasonló mint nálad... annyi eltéréssel, hogy a fájlnév per jelekkel érkezik meg a levelező programba, és a programból már kötőjelekkel lehet menteni a csatolt fájlt. Szerintem nálad is, a levelezést kezelő program cseréli le alulvonás jelre.
Még annyit, hogy azokon a routereken, ahol van /flash almappa, a gyökérkönyvtár valójában RAMdiszk, ebben az esetben nyugdodtan mehet a backup a gyökérkönyvtárba. Az email küldése után törlendő, de ez nem fogja a flash-t "koptatni". Nem emlékszem hirtelen, de mintha a hAPac2 is ilyen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest