-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zwodkassy #15344 üzenetére
Átviszed a domain kezelést CloudFlare-re (az első ingyenes), és beállítod a fődomainre a CNAME-t. Lesz egy kis ikon, hogy ez nem szabványos, ezért automatán bekapcsol a CNAME Flattening [link] funkció rá (ez is ingyenes).
@E.Kaufmann: a testing új kiadás, nem az rc7.
@Lenry: Fura, mert a capsman szerintem semmilyen szinten nem tesz hozzá a roaminghoz. Például nekem is enélkül van megoldva az egyik, most tettem fel a harmadik AP-t a hálózatra. Nem is lehet capsmanom, mert annak feltétele az ethernet backhaul, azt meg még nem oldottam itt meg, nem volt égető.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Videós, mozgóképes topik
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged