- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Reggie0 #14974 üzenetére
Az a gigabites kiterhelés csak úgymond átlagos használat PPPoE-n vagy DHCP-n keresztül, vagy már plusz WireGuard-al VPN-es sebesség? Mert én is gondolkoztam már egy CCR1009-n otthonra, főleg hogy hamarosan lesz Telekom optika, elméletileg az RB3011 is elég lenne FT-el, mondjuk mellette nem tudom mennyire menne melyik VPN, de nyilván minél nagyobb sávszélt szeretnék VPN-en keresztül kihasználni.
#14979 E.Kaufmann: Már miért lenne a NAT rossz?
Mondjuk IPv6 esetén nincs szükség már rá, de mivel így minden gond nélkül közvetlenül elérhetőek az internetről a publikus IPv6-on lévő eszközök, így biztonsági szempontból elég sok problémát felvet a dolog, mondjuk én speciel még azért sem erőltetném az IPv6-ot, mert a legtöbb szolgáltatónál nincs, ahogy nálunk sem, így általában nem is erőltetem a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Hegesztés topic
- Motoros topic
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- E-roller topik
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest