Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
még szerencse, hogy megmarad a mobil-net failover-nek, de most itt annyira eltéptek valamit, hogy mobil net is alig van..
telefonon 2-3/0.02, azaz alig jön valami.
De most jó lenne, ha legalább a külső antennákkal tudnék csatlakozni. Van egy wAP, amin csináltam egy vlan_lte-t, a hAP-on ezt bekötöttem latszik is az ip dhcp client felveszi. gateway-ek között is ott van 0.0.0.0/24-el. igaz a distance-ot 2-re raktam, de most amíg a primary-n (distance1-el) nincs net azt tiltottam is. viszont ping-nél timeout-ra fut mindig, de pillanatok alatt kb fél sec. Néha megtalálja az lte külső ip-jét és arra meg dob egy unreachable-t.Mit rontok el? Telefonról most is tudok írni, tehát van net (szörnyen lassú persze)
szerk: felraktam a ping-et 5 sec-re és most legalább nem timeout van, hanem mindig a host unreachable-t kapom.
hiába a 1.1.1.1 pingelem, az lte ip-je van ott. Nem tudom ez mitől fordul elő, biztos valamit nem jól állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Drón topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- Leica SL2 ( 4db Leica Akkumulátor ) + Sigma 24-70mm f/2.8 + kiegészítők
- Playseat Challenge + Logitech G920 + H-váltó + TrueBrake mod
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Érintős Laptop Ultrabook -40% Ultra 9 185H 32GB/1TB 3K OLED 120Hz NumberPad
- AKCIÓÓÓ! GAMER PC// Ryzen 5 3600// Rx 5600 xt challenger pro
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest