- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
még szerencse, hogy megmarad a mobil-net failover-nek, de most itt annyira eltéptek valamit, hogy mobil net is alig van..
telefonon 2-3/0.02, azaz alig jön valami.
De most jó lenne, ha legalább a külső antennákkal tudnék csatlakozni. Van egy wAP, amin csináltam egy vlan_lte-t, a hAP-on ezt bekötöttem latszik is az ip dhcp client felveszi. gateway-ek között is ott van 0.0.0.0/24-el. igaz a distance-ot 2-re raktam, de most amíg a primary-n (distance1-el) nincs net azt tiltottam is. viszont ping-nél timeout-ra fut mindig, de pillanatok alatt kb fél sec. Néha megtalálja az lte külső ip-jét és arra meg dob egy unreachable-t.Mit rontok el? Telefonról most is tudok írni, tehát van net (szörnyen lassú persze)
szerk: felraktam a ping-et 5 sec-re és most legalább nem timeout van, hanem mindig a host unreachable-t kapom.
hiába a 1.1.1.1 pingelem, az lte ip-je van ott. Nem tudom ez mitől fordul elő, biztos valamit nem jól állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest