-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Merész állítás, mertugyanis ezt a wiki oldalt is megtaláltam és az itt írt megoldásokon kívül még kettőt kipróbáltam...ami nem működött szintúgy,ahogy ez sem...
NEvezetesen, hogy forrásIP-nek 0.0.0.0 -t vagy 255.255.255.255-öt adok meg, illetve hogy az átjárót használom helyezze(de ezt azt hiszem ez a wiki oldal is említi.)
...
Próbáltam accept-tel fogadni mindent első tűzfalszabályként, majd onnan átirányítani...sikertelenül.De ezen semmi különleges nincs, amikor bekapcsoltam az UpNp-t az is hasonló NAT szabályt hozott létre...az első 10 próbálkozásomban benne volt az is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt a Battlefield 6, óriási az érdeklődés
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest