Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Oké, de én ilyesmikre gondolok, hogy 2 DHCP szerver felkonfigurálása, PPPOE konfigurálása...
Ilyesmik.
Múltkor kezeltem egy kis mikrotiket, amin volt vagy 4 hálózati tartomány, az meg swtich-ekkel elosztva.
Azon próbálgattam szárnyaimat...Arra jöttem rá, hogy az IP>POOL részben konfigurálok egy tartományt.
Létrehozok az IP DHCP server szekcióban egy interface-re egy szervert, aminek kiadom az előbbi pool-t, mint tartomány.
A leases-ben meg gondolom MAC címhez tudok rendelni fix IP-ket.
szükséges még valami ahhoz, hogy egy gép rádugva az 1-es interface-re kapjon IP címet?Ha teszek gy asztali pc-be egy hálókártyát, mindkét interface-t fogja látni a gép? vagy csak az egyiket?
Egy ilyennel tudnám próbálgatni mondjuk a dolgot itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mozilla Firefox
- Parfüm topik
- Milyen széket vegyek?
- Vicces videók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest