- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi995
aktív tag
-
-Solt-
veterán
Na neeeeeee...
Hogy mire találták ki, magasról le...
Játék, szimulációs programokat írnak rá, külön árulják az alkatrészeket, amikért nem kevés pénzt kérnek, innentől kezdve működjön! Nem érdekel hogyan oldják meg... VAGY, figyelmeztessenek, mi-mivel nem működik helyesen!
A konzol, más néven "hülyegyerekképződoboz" nem az én világom. Lesújtó véleményem van róla a reá írt játékok színvonalát illetően... majd, ha képes lesz futtatni közepes grafikán egy szimulátort ( nem a dirt3-t, és nem forza mittudoménmit ), akkor elgondolkozom rajta... és akkor a kiegészítőkkel még sehol nem vagyunk...
A konzol arra jó, hogy bebaszva ökörködjünk a haverokkal havonta egyszer 2-3 órát... minden más értelmes játékra számomra alkalmatlan!
-
-Solt-
veterán
G13 kijelzőjén folyamatosan monitorozom a teljesítményt, hőfokot, stb...
Engem az a jelenség zavar, hogy 60FPS-n kiváló minden, 50 fps-n meg akad. Ez szerintem nem normális dolog... az, hogy valami 30-35 fps körül nem teljesen folyamatos, az oké... na, de 50fps környékén... és nem 1-2 játék, hanem minden!
-
-Solt-
veterán
A grafikától független az akadás... az akadás kizárólag attól függ, hogy megvan-e a 60fps... ha megvan, akkor sima a kép, ha nincs, akkor akad...
Erre adott HSM kolléga egy logikus magyarázatot amit már lentebb idéztem, de a szerint akkor is folyamatosnak kéne lennie a képnek, ha monitor frissítési frekvenciájának a felére korlátozom fixen az fps-t... de nálam akkor is akad... pedig, ha 72Hz-nek a felét veszem, 36fps-n már elég folyamatosnak kéne lennie a képnek...
-
-Solt-
veterán
Csak nálam ez mindennel így van, és a régebbi driverek sem segítettek rajta. Azért példálózom az ArmA2-vel, mert azt régóta játszom, és jó pár konfigon próbáltam már... 30fps felett már teljesen jó volt...
A szimulátorok mindent felzabálnak... repülés közben elég gyakran van 60 alatt az fps. Pont azért kell ilyen bitang gép... bf3 meg a crysis nem az én világom... azoknak nem vettem volna ilyen gépet!
Tudsz valami buhera xp-t mondani, amin tehetnék egy próbát?
-
kranazoli
senior tag
Jahhh, csak Solt perverzitása
, hogy orosz szimulátorokkal kínozza Magát. Nekem a BF3 annyi volt, hogy single kampány, melyben volt két olyan pálya melynél volt mikrolag. Erre később olvasom, hogy valóban van és majd hozzá frissítés. Fasza, addigra már nem fog érdekelni.
Igen, sajnos a PC-s játékok ilyenek ez tény - tisztelet a kivételnek.
De Solt már cserélt rágcsálót is.
Itt van a Skyrim példája, tipikusan a PC-s közösség leszarására. Modderek elkészítik a TESVAL és SkyBoost mod-okat, melyekkel bizonyos gépeken településeken, ahol bezuhant az FPS akár 50%-os gyorsulást is elértek. Nekem is szinte beállt 60 fps-re, ahol előtte 45 volt.
Erre most kiadták Steam-en az új béta patch-t, mely mit tartalmaz? Természetesen optimalizációt - csak természetesen mivel Saját gyermekük, jobban is muzsikál, mint a modderek megoldása. De 1értelmű, hogy Ők adták a kezdő lökést a Bethesdana-k, hogy vmit alkossanak már, mert nem egy óriási feladat.
De miért is lehetett mindez? Mert a konzolokhoz képest minimális a PC-s bevétel és szartak optimalizálni a PC-s verziót. Kicsi pénz, kicsi erőforrás befektetés. Hányinger keltő hozzáállások...
Tegnap olvastam nV hivatalos fórumán egy srác beírását, hogy direkt BF3-ra vett egy gépet (gondolom nem utolsó darab) 580 SLI; ... Erre írja, hogy kezdjen már az nV Magával vmit, mert hónapok óta csak béta driver és szarul üzemel az SLI. (aztán a háttérben meg megy a BF3 és nV marketing...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- XPEnology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest