Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi995
aktív tag
Jelezném, újra visszatért a problémám....
-
Bandi995
aktív tag
Ezt NEM HISZEM EL!!!!! Egyszerűen elköltöztettem a gépet egy tágasabb, levegősebb helyre. Az egy dolog, hogy a teljesítmény megnőtt szemlátomást 20-25 %-al, DE teljes.mértékben.megszűnt.a.stuttering!!!!!! Tökéletes, nem csak, hogy a legtöbb idáig gagyin futó gamma most stabil fps-t produkál, de fps dropnál sem történik SEMMI!
Ja és Skyrim maxon stabil 60 fps, na jó, azért a sárkányok más tésztákEgyébként gépem:
x4 Phenom II 955
4 GB Kingston 1333 Mhz
Ati HD 5870 HIS
Gigabyte Ultra Durable 3 MA-790-GPT
Odin 600W táp -
Bandi995
aktív tag
-
Bandi995
aktív tag
Legújabb megoldásom, hogy programmal (most éppen a dxtory-val) limit-et állítok be (általában 50 és 30 közt, attól függ). Így sok játék jó lesz, de van olyan, amin ez sem segít. Azért ez kicsit zavaró. Havernak ugyanez a konfigja, kivétel, hogy 5870 helyett 5770 van benn. Esetleg alappal valami, van valkinek hasonló (giagbyte ma790gpt)?
-
Bandi995
aktív tag
Oké, nem jön be SEMMI! még mindig szaggta az összes program ami csak egy kicsit is leesik fps ügyileg.idegesít, ha 60-ról 58-ra ugrik és még akkor is beadja a stutteringet! :S
ATI 5870-em van, 955 x4 phenom II, 4 giga kingston ram, gigabyte ma 790 gpt alaplap! KÖNYÖRGÖM, SEGÍTSEN VALAKI!!! -
Bandi995
aktív tag
válasz
kranazoli #372 üzenetére
Na azért még próbálkozom ezekkel a dolgokkal!
Ami lagol: GTA 4, L.a.Noire, AC 2, Brotherhood, Skyrim
Ami nem: Portal, BF3, MW3, MW2, stb,stbKonfig:
Gigabyte MA790GPT alaplap
Kingston 4gb ddr3 600 mhz
HIS hd 5870
AMD Phenom ii x4 955 BE
(többi sztem nem érdekes)
Légyszi kicsit oltsátok a konfigomAkinke volt tapasztalata nagyban/kicsiben hasnlóval, az írjon! Köszi!
U.I.: Skyrim-hoz valami megoldást valaki nem tud? Most az érdekelne legjobban!
-
Bandi995
aktív tag
Na találtam egy egész jó megoldást, igaz, ez jár némi kompromisszummal, de azért megteszi. A lényeg a következő: ugye a jelenség csak ugráló fpsnél jelentkezik? Ebben az esetben beállítjuk akármilyen erre képes (én dxtory-t használok) programmal a max fps-t 30-ra. Ezek után (legalább is nálam) a hiba többet nem jelentkezett. Igaz, a 30 fps nem 60, ezt elismerem, de még így is mozgókép, amit meg 60-nál csinál fps dropok közben, ahoz képest ez még mindig jobb. Több játéknál is próbáltam (Skyrim, GTA 4, L.A. Noire) és végre játszhatóvá váltak ezek is
Remélem tudtam nektek segíteni!
-
Bandi995
aktív tag
Üdv! a fenti problémát tapasztalom én is folyamatosan (most pl. Skyrim
) Fps az 50-60 Skyrim ultra beállításon, de microlag az van
olvasgatom a fórumot, de olyan rendkívül működőképes megoldást nem találok, ami megoldaná!
Config:
Phenom ii x4 955
his hd5870
4gb kingston ramKöszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest