Új hozzászólás Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
válasz
Bandi995 #460 üzenetére
Ha 60 FPS alá esik akadályozd meg azzal hogy butítod a grafikát. Vagy vegyél egy izmos vidikarit. Nekem GTS450el szó szerint minden szaggatott pl a GRID is előtte a 4670essel nem. a GTS450em régebbi driverrel megtáltosodott. Újjal gondok voltak. Gondolkoztam konzolon...de eléggé kiábrándító a képminőség ps3nál is meg xboxnál is így maradtam a pcnél és vettem hasonló árban egy GTX580at és ennyi a történet azóta gond nélkül megy minden... szóval gyűjteni kell meg figyelni a hirdetéseket hátha elpasszolnak...
-
kranazoli
senior tag
válasz
Bandi995 #316 üzenetére
Gondolom Skyrim-nál is ugyanaz a bug, mint pl. a Fallout 3 esetében. Ahhoz modderek csináltak stutter remover FOSE plugin-t. Ha jól tudom Skyrim-hoz még nincs.
Ajánlott a legfrissebb béta patch steam-ről, vagy TESVAL; SkyBoost mod-ok.
Ha nV kártyád van, akkor nV Inspector-ban 60 fps-re állítani a frame limiter-ert.
Vmi mod féleség van Skyrim-hoz, de Én nem próbáltam:
Skyrim Stuttering 64hz Bug Fix
Szóval ez nem a tipikus mikrolag, ez "egyszerű" játék engine probléma. (szartak bele a PC-s verzióba) Most már majd jönni fognak a PC-s optimalizáló patch-ek is, hogy a modder-ek elvégezték a piszkos munkát, ill. majd a modder közösség befoltozza ami marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest