Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na most már: vettem egy 8/512-es 2 Pro-t. Gondoltam ennek is olyan jó lesz a hangszórója, mint a másiknak, hisz ugyanaz a gép. Meglepődve tapasztaltam, hogy nem. Már kezdtem megijedni, hogy más-más hangeszközzel szerelték beszállítótól függően. Megnéztem Everest-tel, szerencsére mindkettő Realtek ALC280, úgyhogy nincs nagy gond.
Viszont a másik tényleg szebben szól, mint amit most vettem. Megnéztem a drivereket, abban tényleg van eltérés. A szebben szólón Microsoft az illesztőprogram szállítja, a neve High Definition Audió eszköz, azon amit most vettem Realtek az illesztőprogram szállítója és Realtek High Definition Audio a illesztőprogram neve.
Kérdés, hogy hogy tudnám a Microsoft illesztőjét kinyerni abból a gépből, mi az illesztőprogram elérési útvonala? Csak mert más esélyem nem nagyon van a dologra, ugyanis a Surface 2 Pro driver csomagja a Realtek-es verziót tartalmazza, de az hallhatóan szarabb, több ember is megerősítette, akinek megmutattam. Ércesebb, kellemetlenebb a hang, a Microsoft illesztőjével több a basszus és jóval kiegyenlítettebben szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nyaralás topik
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Foxpost károsultak - 2026
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- További aktív témák...
- iPad 9 64Gb 100% 14 ciklus! (3 hónap Garancia)
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest