- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na most már: vettem egy 8/512-es 2 Pro-t. Gondoltam ennek is olyan jó lesz a hangszórója, mint a másiknak, hisz ugyanaz a gép. Meglepődve tapasztaltam, hogy nem. Már kezdtem megijedni, hogy más-más hangeszközzel szerelték beszállítótól függően. Megnéztem Everest-tel, szerencsére mindkettő Realtek ALC280, úgyhogy nincs nagy gond.
Viszont a másik tényleg szebben szól, mint amit most vettem. Megnéztem a drivereket, abban tényleg van eltérés. A szebben szólón Microsoft az illesztőprogram szállítja, a neve High Definition Audió eszköz, azon amit most vettem Realtek az illesztőprogram szállítója és Realtek High Definition Audio a illesztőprogram neve.
Kérdés, hogy hogy tudnám a Microsoft illesztőjét kinyerni abból a gépből, mi az illesztőprogram elérési útvonala? Csak mert más esélyem nem nagyon van a dologra, ugyanis a Surface 2 Pro driver csomagja a Realtek-es verziót tartalmazza, de az hallhatóan szarabb, több ember is megerősítette, akinek megmutattam. Ércesebb, kellemetlenebb a hang, a Microsoft illesztőjével több a basszus és jóval kiegyenlítettebben szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Revolut
- Autós kamerák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Asus VivoBook W11 Laptop
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest