Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tiesto222 #3321 üzenetére
16Gb osat vettem. Szerintem az alatt win11 el felejtős hosszú távra. Tervrajzolok IS! 256 SSD számomra elég, samu 1T SSD van mellette ( T7 ). OneDrive, Drive is van, szóval kb 2Tb om van bárhol mármikor
. Eddig csak jó tapasztalataim vannak a géppel kapcsolatban, akksit meg kell szokni, 5-7ó között mozog, de van gyorstöltő, powerbank. még sosem volt gond, hogy kikapcsolt mert az akku megmakkant.
A piacon nem találtam még egy ilyen kompakt gépet. Asus 13as gépét néztem még, de nem levehető a kijelző. Kör bezárult. -
válasz
Tiesto222 #3321 üzenetére
16 giga rám alatt nem érdemes megvenni. Amúgy kompakt, kicsi és elég erős.
Ha kiegészítve asztali gépet váltana ki akkor necces lesz! Mi a terved? Mire használnád?
Pl fog majd kelleni külső periféria vagy mentés. A 256 GB SSD édeskevéske! A mobilomba is ennél több van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- One mobilszolgáltatások
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest