Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
Van valakinek tippje hol lehet Surface-t Mo.-n garanciálisan szervizeltetni? USA-ban vettem, itthon használom. Pár hete meghülyült a touch része a jobb oldali széléhez közel egy kb. másfél centi széles függőleges sávban nem érzékel touch inputot. Regisztrálva van, garancia még bőven van rajta, csak éppen magyar címet megadva (ahová majd postázzák nekem a cseredarabot) azt mondja: FUCKYOU, ebben a koszfészekben nem érvényes a garancia. Felhívtam az MS magyar üfsz-t, és ott is azt mondták nyesta garanciális ügyintézés Mo.-n, olvassak online support oldalt (haszontalanul).
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest