- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
GoodSpeed #1389 üzenetére
Nekem van még íróm, néha írok is pl. a szomszéd 60-as palinak, mert csak audio-t visz a fejegysége a kocsiban, és nem is akarja cserélni, mert jó az neki, azt szokta meg. Meg egyéb más esetben is jó az néha.
Egyébként még Floppy meghajtót is tudsz venni, ha az kellene. -
válasz
GoodSpeed #1342 üzenetére
Tegnap manuálisan kikapcsoltam az Intelligensalkalmazás-vezérlőt. Az utolsó csepp a pohárban:
Megjelent az Adguard for Windows 7.13, abba is belekötött.
Azóta minden oké, ezek is ismételten futnak:- Malwarebytes Windows Firewall Control
- Epson Scanner gyári alkalmazása
- ASUS Xonar U5 hangkártya gyári SONIC STUDIO
- Wondershare Filmorába -
xrvman
őstag
-
Tybor66
tag
válasz
GoodSpeed #1356 üzenetére
Lehet, hogy sok minden van már a felületen, de akkor nem kellene telepakolni ha egyszer nem bírja már megjeleníteni sem.
Bele sem merek gondolni, ha végre teljesen átkerülne a Vezérlőpult a Gépházba/Beállításokba, akkor mit művelne a panelek megjelenítésekor.
Sajnos nem tudom, mint korábban írtam nem vagyok jártas AMD vonalon.
Talán GoodSpeed szaktárs tudna esetleg valamit mondani ez ügyben, mivel neki is AMD-s a gépe. -
Tybor66
tag
válasz
GoodSpeed #1350 üzenetére
Nah, csak nem hagyott nyugodni a dolog, így a #1346 bejegyzésemben linkelt oldalon szereplő megoldások közül a Registry Editor-os megoldást megcsináltam.
Nálam a második kulcs hiányzott.A gép újraindítása után a tálcán lévő kék pajzs ismételten zöld pipás, az Eszközbiztonság -Magelkülönítés részben a "Helyi biztonsági szervezet védelme" rész is tiszta.
Sem felül, sem alul semmi sárga jelzés. -
Tybor66
tag
válasz
GoodSpeed #1344 üzenetére
Sajnos a "Bezárás" kevés!
Ma reggel a gép indítását követően a tálcán levő kék pajzson ismét a sárga háromszög látható.
A Windows biztonság-ot megnyitva, ugyan úgy a korábbi állapot tapasztalható. A "Bezárás"-ra kattintva, a megjelenő ablakon az engedélyezés után, a pajzson a zöld pipa jelenik meg.
De ha ismételten megnyitod az Eszközbiztonság-ot, a sárga háromszög a szöveggel ugyan úgy ott látható. Áhh...! -
GEPESZ66
veterán
válasz
GoodSpeed #1323 üzenetére
Nálam a Defenfer UI teljes vizsgálatkor kiírta,hogy veszélyforrast észlelt.
Nem láttam,hogy mi az.
Hol van a naplófájl?
Letöröltem,majd igy csinaltam a Defenderrel teljes vizsgàlatot,de igy mar nem írta ki,hogy van veszélyforras.
Biztos nincs semmi,mert a Kaspersky Rescue Disk se talált semmit.
Tényleg alapból lehetne a Defendernek valami jobb felülete Microsoft àltal. -
Dévacsen
senior tag
válasz
GoodSpeed #1292 üzenetére
Olvastad már? Biztonsági lapkát fejleszt Windows 10-hez a Microsoft
-
Dévacsen
senior tag
válasz
GoodSpeed #1292 üzenetére
Köszi a munkád,jó az ha így összegezve van,amúgy ha defi van fent én is belövök mindent full ra amit csak tudok,és értek.
Most az ESET IS van fenn,hozzám vágtak egy 1 éves kódot,5 eszközre, az SG fórumon..már másodszor,előzőt le kellet vennem mert kérlek szépen bios jelszóval védtem le a gépet hogy kártevők esetlegesen ne tudják módosítani,de valami megzavarhatott mert nem jegyeztem le,és most hónapokkal később gondoltam ráfrissítek a bios ra,és csak néztem hogy mi a szitu,mindent kipróbáltam hogy betörjek a saját gépembe,4 napig próbálkoztam amíg végre az egyik módszer bejött,1 perces munka volt betörni a gépbe.
bios jelszó felül ír,bios frissít és béke van,erre megint belebotlottam az ESET IS 1 éves kódba,gondoltam élek vele.No röviden ennyi,úgy is már rég trécseltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest