- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Nekem van még íróm, néha írok is pl. a szomszéd 60-as palinak, mert csak audio-t visz a fejegysége a kocsiban, és nem is akarja cserélni, mert jó az neki, azt szokta meg. Meg egyéb más esetben is jó az néha.
Egyébként még Floppy meghajtót is tudsz venni, ha az kellene. -
draco31
veterán
Hello!
Mostanában túlbuzgó lett a defender?
Rég használok CD Burne Xp-t, Format Factory-t, CCleaner-t, és most hogy bedugtam a gépbe azt a pendrive-ot, amin rajta van ezeknek a telepítője, mindegyikre bejelzett.
Vagy már valóban kerülendőek lettek ezek? -
draco31
veterán
Hello!
Évek óta használom a Defendert, de valamit benyelt a gép, és azóta azt csinája, hogy gondol egyet, és kikapcsol a Defender, és a definiciókat is törli. Hogy lehetne újra formába hozni?
Próbáltam már más vírusirtókat, hogy hátha azok megtalálják, de semmi, vagy ha van is valami, akkor pár hét után újra előjön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest