Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dévacsen
senior tag
Egyébként már rájöttem hogy miért,nálam ez be van állítva, és ezt a smartscreen ellenőrzi,rendszerszinten még dolgozik és figyeli amit letöltök.Viszont ezt nem kapcsolom BÁRHONNAN beállításra,mert ez is egy jó védelmi vonal.
látni is a bitangot hogy ott skubizik a feladat kezelőben,áldozatra várva,tűkön ül hogy lecsaphasson valamire.
-
Dévacsen
senior tag
Érdekes egyébként nálam a csoportházirendben minden le van tiltva,ami a defender hez tartozik,kikapcsolja a comodo amit ki kell,de ennek ellenére én még plussz mindent kiiktatok,próbálok valami kicsike kis erőt még a gépnek nyerni, csak ezért egyébként, ne fusson semmi ami nem kell...és erre föl a smartscreen csak menne kifelé rendületlenül,pedig böngészőkben mindenben ahol tudtam lekapcsoltam azt is ne fussanak de ő csak megy a tűzfal jelzi a kapcsolódási kísérleteket,hihetetlen.
tisztára mint a ccleaner,az detto ugyanezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Autós topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest