Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Mobil flották
- Yettel topik
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Köszi a munkád,jó az ha így összegezve van,amúgy ha defi van fent én is belövök mindent full ra amit csak tudok,és értek.
Most az ESET IS van fenn,hozzám vágtak egy 1 éves kódot,5 eszközre, az SG fórumon..már másodszor,előzőt le kellet vennem mert kérlek szépen bios jelszóval védtem le a gépet hogy kártevők esetlegesen ne tudják módosítani,de valami megzavarhatott mert nem jegyeztem le,és most hónapokkal később gondoltam ráfrissítek a bios ra,és csak néztem hogy mi a szitu,mindent kipróbáltam hogy betörjek a saját gépembe,4 napig próbálkoztam amíg végre az egyik módszer bejött,1 perces munka volt betörni a gépbe.
bios jelszó felül ír,bios frissít és béke van,erre megint belebotlottam az ESET IS 1 éves kódba,gondoltam élek vele.No röviden ennyi,úgy is már rég trécseltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pánik a memóriapiacon
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fallout 4
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Most az ESET IS van fenn,hozzám vágtak egy 1 éves kódot,5 eszközre, az SG fórumon..már másodszor,előzőt le kellet vennem mert kérlek szépen bios jelszóval védtem le a gépet hogy kártevők esetlegesen ne tudják módosítani,de valami megzavarhatott mert nem jegyeztem le,és most hónapokkal később gondoltam ráfrissítek a bios ra,és csak néztem hogy mi a szitu,mindent kipróbáltam hogy betörjek a saját gépembe,4 napig próbálkoztam amíg végre az egyik módszer bejött,1 perces munka volt betörni a gépbe.
bios jelszó felül ír,bios frissít és béke van,erre megint belebotlottam az ESET IS 1 éves kódba,gondoltam élek vele.No röviden ennyi,úgy is már rég trécseltünk.