Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Köszi a munkád,jó az ha így összegezve van,amúgy ha defi van fent én is belövök mindent full ra amit csak tudok,és értek.
Most az ESET IS van fenn,hozzám vágtak egy 1 éves kódot,5 eszközre, az SG fórumon..már másodszor,előzőt le kellet vennem mert kérlek szépen bios jelszóval védtem le a gépet hogy kártevők esetlegesen ne tudják módosítani,de valami megzavarhatott mert nem jegyeztem le,és most hónapokkal később gondoltam ráfrissítek a bios ra,és csak néztem hogy mi a szitu,mindent kipróbáltam hogy betörjek a saját gépembe,4 napig próbálkoztam amíg végre az egyik módszer bejött,1 perces munka volt betörni a gépbe.
bios jelszó felül ír,bios frissít és béke van,erre megint belebotlottam az ESET IS 1 éves kódba,gondoltam élek vele.No röviden ennyi,úgy is már rég trécseltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- League of Legends
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 4
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most az ESET IS van fenn,hozzám vágtak egy 1 éves kódot,5 eszközre, az SG fórumon..már másodszor,előzőt le kellet vennem mert kérlek szépen bios jelszóval védtem le a gépet hogy kártevők esetlegesen ne tudják módosítani,de valami megzavarhatott mert nem jegyeztem le,és most hónapokkal később gondoltam ráfrissítek a bios ra,és csak néztem hogy mi a szitu,mindent kipróbáltam hogy betörjek a saját gépembe,4 napig próbálkoztam amíg végre az egyik módszer bejött,1 perces munka volt betörni a gépbe.
bios jelszó felül ír,bios frissít és béke van,erre megint belebotlottam az ESET IS 1 éves kódba,gondoltam élek vele.No röviden ennyi,úgy is már rég trécseltünk.