- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
#41133696 #116 üzenetére
lol . mivel én nem olyan régen kezdtem el használni és nem is Win 7-m van én arra gondolok hogy MSE előbb találna update-t mint WU , csak a programon belül kesze-kusza erre a megoldás reggel néztem én is volt már frissítés de automatikusan nem töltött le semmit , csak manuálisan nekem kicsit fura ez
-
törölt tag
-
sz.j
nagyúr
válasz
#41133696 #61 üzenetére
Két napig használtam/próbálgattam az MSE-t és közben nálam is ez csinálta, leellenőrizte a már réges-rég leellenőrzött és elfogadott eredetiséget ....
De ami miatt leszedtem az az volt, hogy állandóan automatikus frissítésre rakta az xp-t, hiába állítottam csak értesítésre.
-
válasz
#41133696 #43 üzenetére
Csak azért nem akartam én felrakni, mert mindíg kíváncsi vagyok, hogy maguktól hogy működnek a dolgok
Ez az én perverzióm, imádom ha maguktól működnek a dolgok
Egyébként meg nem tudtam kivárni, és simán felraktam a gépre, mert kíváncsi voltam mi változott. Hát a háttér változott, de majd még kipróbálom a keresést is, hogy rövidült-e a dolog. Bár a laptopomon olyan sok cucc amúgy sincs, hogy sokáig tartson -
Gorneck
legenda
-
BigManus
addikt
Szia!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest