Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi46
aktív tag
Köszönöm a segítséget!
Meg próbálom a leírtakat!
Majd jelentkezem! -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne hogy laptopon azt írta defender hogy a védelmet a szervezet biztosítja.
Tehát nem volt valós idejű védelem stb. Hiába kapcsoltam be újra indítás után mindig kilőtte magát. Regisztrációs adatbázisban megnéztem és a disabled 1 érték volt hozzá rendelve, átírtam 0 ra most már be van kapcsolva, de most meg a illetéktelen módosítás elleni védelem van kikapcsolva. Hiába kapcsom be amint kilépek a biztonsági központból majd vissza újra ki van kapcsolva. Hogyan tudnám ezt orvosolni?
Köszi előre is! -
Norbi46
aktív tag
Sziasztok!
Ebben van web védelem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest