- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
Hieronymus #152 üzenetére
Hiába tanulja a nyelvtant, ha nem ért, nem beszél, akkor semmi értelme hogy helyesen nem tud, vagy helytelenül nem tud.
Neked magyar az anyanyelved?
Nekem így tetszik. Hozzászólás, így szoktam. Ha a hipokuszkusz ellenszerét írnám le, akkor is beszólogatnál? -
Tasunkó
őstag
válasz
Hieronymus #146 üzenetére
Lehet hogy részigazságok vannak abban amit mondtok, meg nagyon messzire vezetne ezeket kibontani, így csak annyit fűznék hozzá, hogy aminek 8 év sem elég a megtanulásához azt nem is kell tanulni.
-
Green69
csendes tag
válasz
Hieronymus #23 üzenetére
Te el tudod képzelni, hogy az amerikai hadsereg/légierő megerősítsen egy ilyen hírt???
Már magának az információnak sem lett volna szabad kikerülnie.
Még arra sincs szükség, hogy az irányítórendszer az ellenség befolyása alá kerüljön.
Szinte biztos vagyok benne, hogy az idegen/barát felismerő rendszerek csak figyelmeztetnek, de a figyelmeztetés megkerülhető, így nem akadájozzák meg a tüzelést., így ai AI is figyelmen kívül hagyhatja a figyelmeztetést. -
kilua
senior tag
válasz
Hieronymus #61 üzenetére
Demokratikus rendszerben is előfordulhat hogy a többség elnyomja a kisebbséget és a kisebbség lázad.
Persze ha hozzáadjuk a demokratikus rendszerhez a megfelelő kisebbség védelmet akkor tényleg nem.
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Hieronymus #77 üzenetére
Jókat írsz, csak a kötél másik végét fogod. De semmi gond, kötél az is ..
Nem fogunk összeveszni -
Teasüti
nagyúr
válasz
Hieronymus #72 üzenetére
Úgy lett volna elegáns, ha még be is linkeled.
Amúgy ha a világ vezetőire vagyon bízva, akkor én se bízok egy fényes jövőben.
Épp nem rég olvastam a környezeti terhelésbeni egyenlőtlenségről a felső 1% és az "alsó" 99% között: az elit egy évre jutó károsanyag kibocsátását egy normál hajlandó 1500 év alatt hozza átlagosan. Vagyis nem az én dízel autóm a probléma.
Aztán ezek az emberek irányítanak. -
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Hieronymus #64 üzenetére
Szerintem rajtunk múlik, mibôl tanul, nem maga találja ki.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Hieronymus #50 üzenetére
A lázadás borítékolható, ha egy magasan intelligens formát egy primitív feladatra kényszerítenek. Csak nehéz elképzelni az alagútfúróról hogy tüntetne egy táblával a kezében, de meg fogja találni az utat hogy földalatti mozgalmat szervezzen, ahhoz kétség sem fér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest