Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Aktív témák
-
T-CAT
tag
Szaisztok!
A köv. érdekes probléma lépett fel FUJITSU SIEMENS M6453G nevet viselő notebook-omnál! Van egy ''Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 4000'' kódnévre cincogó USB-s egerem, amit személy szerint nem csippant a noti.
A probléma:
Amikor be van dugva az egér, semmilyen körülmények között sem akar bekapcsolni, semmilyen energiatakarékossági funkció! (screensaver, stb...) De csak ezzel az egérrel!!! Logitech hason kategóriás egérkéjénél nincs ilyen gond, sőt többféle USB-s vezetékes és vezeték nélküli egérrel próbáltam, mindegyikkel mükszik a screensaver.
Egér driver fel, le, szórakoztam az USB-HID beállításokkal, semmi. XP Prof. HUN, XP Home edition HUN, ugyanúgy viselkedett! Kipróbáltam szerintem minden variációt! Ha viszont kihúzom az ereret egyből mükszik!!!!
A poén: Többféle, újabb, régebbi notiban próbáltuk ezt az egeret és mindenhol OK volt, nem volt ilyen probléma!!!!!

Nem szeretném kicserélni az egeret, mert különben meg vagyok vele elégedve, de lehet, hogy muszáj lesz, ha nincs más megoldás
Valakinek ötlet? Szerintetek????
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung kuponkunyeráló
- MIUI / HyperOS topik
- Gitáros topic
- Metal topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- Indul a ChatGPT Health
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

THX