Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
GyureX
üzenetére
Ő viszonylag sokat hasznája panákon és full méretűek a képei, de nem tudom mennyi rajtuk a zajszűrés meg utómunka, az is lehet jpeg-ben nyomja. Ha valamennyire megy az angol szerintem kérdezhetsz is tőle bármit, barátságos a srác, válaszolni fog.
-
Wa2x_
veterán
válasz
GyureX
üzenetére
Ez ennyi, én is többet vártam, tükrösökben sokkal használhatóbb, én már áttértem a belenagyításra, sokkal kezelhetőbb, használhatóbb, EVF-en is működik. Próbáld ki, szokj át.

(#71011) Lassú Víz: Köszönöm, ez érthető, de a Sigma m4/3-os obik mégis benne vannak, azt mi indokolja akkor?
-
Lassú Víz
addikt
válasz
GyureX
üzenetére
Ki kell kapcsolni a Live View Boost (magyar menüben: Éjszakai felvétel) funkciót. Valószínűleg a D, Kijelző beállításai között találod. Akkor +-3EV értékig követi a kijelző az eltérést az ideálistól. Viszont ha pl. manuális vakut használsz, pont az a jó, ha látod a témát a keresőben. Ha gyorsan kell váltani a két beállítás között, mint a hétvégi eseményen, ahol hol nálam volt a kioldó, hol másnál, akkor legjobb a MyMode beállítások közé elmenteni a két lehetőséget, és a módválasztó tárcsára felprogramozni.
Az info gomb segítségével is tehetsz ki sok mindent a kijelzőre. Ha villog valamelyik paraméter, akkor biztos lehetsz benne, hogy a gép nem tud helyesen exponálni. -
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
GyureX
üzenetére
A Sigmával nincs tapasztalatom, a 45mm-el is kevés még, de annyit mondhatok, hogy ha beltérben fotózol, akkor pl. egész alakos gyerek fotóra a 45mm is szűk picit, kell a tér hozzá. Először érdemes tisztázni, hogy hol akarod használni, elég nagy az eltérés a két gyújtótávolság között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Konteó topic
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Mikrotik routerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Olympus OM-D E-M1 Mark III váz + 12-100mm f/4 PRO objektív
- Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L II IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest