Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzz
aktív tag
válasz
jaanoo89 #87296 üzenetére
Akkor értelmezz légyszíves! Olvasd el amit az ő képeiről írtam és értsd is meg! Lője meg G7-el! A GX80ra is reagáltam, láttad?
Amúgy meg kell kövessem őt, mert nem az ő képeire reagáltam az előző hozzászólásomban, hanem az A6000vsG7 linkekre! Bocsánat érte, túl gyorsan válaszoltam és nem néztem, hogy ki a feladója! Az még mindig nem releváns összehasonlítás, inkább átverés kategória!Amúgy csak érdekességképpen, más fórumokon csak feltettem a kérdést, volt aki reprodukálta G70-el (volt sokkal jobban sikerült kép is, de az átlag olyan, mint az enyém), majd egyetértettek velem, hogy erre alkalmatlan, ebben jobb bármelyik másik gép még akár panán belül is és itt megállt a történet!
Itt most befejeztem, nem érdemel több szót az egész!
Adee!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD My Cloud NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Acer notebook topic
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest