Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
jjeahh #75801 üzenetére
A Pana alapból "fura" Standard Adobe-ben, ez eddig vili. Bár eleinte azt is nagyon védted, de mindegy. Erre rátesz a Focal Reducer egy lapáttal (mert elhúzza a színeket, abban biztos lehetsz), a Sigma ezer éve is sárgás színeket hozott minden objektívjánál, ezt a mostani tesztekben is látni, ezt meg megkoronázod egy ND-vel ,ami hiába Hoya, szintén elviszi valamerre a tónusokat (még a BW is, nemhogy a Hoya). Nem sokat, de ez a kombó így összességében éppen eléggé kicsavarhatja a színeket mondjuk egy natív Zeiss + Sony camera tónusaihoz képest.
Mindössze ennyit szerettem volna leírni.
A Sony színekre meg egyik videós ismerősöm sem panaszkodik, de nincs kizárva, hogy gond lehet vele.
Éjszakai csillagfotó színei meg igenis kényesek, vagy csak én vagyok az. A Fuji ebben igazából nem olyan jó, mint a Sony, vagy az Oly anno. Illetve vannak olyan helyzetek, ahol jó a Classic Chrome, vagy a Velvia, de a legtöbb esetben szebb égkéket hoz a Sony/Oly.
Econ: én már rég nem tudom követni jjeahh-t, de mindegy is, a saját útját járja, így van ez jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest