Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darkness1
aktív tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Én is manuális cuccot használok makrózásra és a kifejezett portréfotókra, sima adapterrel teszem fel őket a vázra. Elég nehéz velük a munka kézből. Pontosabban: álló témákhoz simán el lehet vele lenni, de mozgó témáknál vagy komolyabb közelképeknél problémás a dolog. Én is szoktam ilyen rendezvényeket fotózni, de ráérek megoldani a dolgot a következő egy évben.
Valószínűleg a 60mm-es makro lesz a megoldás. Minden máshoz, ami nekem kell már megvan az objektívem.Amúgy szerintem egy GH2 megfelelne az általad mutatott képekhez. Azt nem tudom mit kellene feltenni rá.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Mercutio_
üzenetére
Sajnos el kell dönteni, hogy az ember dslr vagy m43 vonalon mozog, mert mindkét rendszer elég drága, már ahhoz is hogy csak az egyiket megfinanszírozd, nemhogy kettőt.
Én egyelőre maradok a dslr-nél, mert nagyobb a választék kiegészítőkben, van mozgó használtpiac, olcsóbb üvegek is elérhetőek, meg ugye az van meg és iszonyat bukással lehetne csak eladni. Másodgépnek pedig valami kis zsebkompakt kellene most nekem, s95, vagy p300, amit tényleg táska nélkül mindig magával vihet az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- Akciókamerák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Tüzes Ezüst! CTO! MacBook Air M5 24GB 1000GB Garancia! SILVER TÖLTŐVEL!!!!!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valószínűleg a 60mm-es makro lesz a megoldás. Minden máshoz, ami nekem kell már megvan az objektívem.