Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Stabil pályára állt az Android 16
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Már többször akartam neked írni, hogy az obik fényerejét konzekvensen teljesen hibásan adod meg.
Az 1/8-ad az természetesen egyenlő a 0,125-tel. Az általad említett obi fényereje ezzel szemben f1,8Erre jobb lenne figyelned a jövőben, mert bár itt többnyire mindenki ki tudja következtetni mire is gondolsz, de más közegben ez így nagyon félrevezető lehet. No meg teljesen helytelen is.
-
Mercutio_
félisten
gorgo is azt vadászna, de nincs ajánlat
Volt black friday-ben occóér B&H-nál, itteni javaslatra feldobtam indexen, hogy tudna-e valaki lerendelni és hazahozni egyet, de seni nem lengette a kezétStudi: Szerintem tök természetes, hogy karácsony előtt jutnak el oda sokan, hogy "ajándékként" megszavazzák maguknak a váltást, ez nem annyira csorda téma, szimpla időbeli egybeesés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- Helios 44M-4 2/58 (Nikon F) eladó!
- Sony A6000 + 18-50mm kit objektív + tartozékok + Sigma 30 mm f1.4 felárért.
- Canon EOS M50 MII MILC fényképezőgép + Canon EF-M 18-150 mm f/3,5-6,3 IS STM objektív eladó
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest