- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
rumos14
üzenetére
szerintem nem olvastad el figyelmesen amiket írtam

a 2.8 és a 4 közötti difit ahogy írtam is, pont visszahozza hogy a dual IS kapcsán itt +1 FÉ többletet írnak a stabira. És ahogy ott direkt le is írtam, ezek pont azok a szituációk amik nem a dof-ról szólnak.
Senki nem beszélt itt ultimate sosemtekeremle obiról. Amiről én beszéltem az a minimál kit (mert a kézipoggyászt pl. nem akarod telepakolni a repülőn, vagy magashegyre vagy hosszú túrára pakolsz minimál cuccot)
DOF-ra meg ott vannak a fényerős fixeim (de arra is utaltam amikor azt írtam hogy a szabadtéri portréknál azért még a 40-150/2.8at ebben nem pótolja. Csak hát elvileg az sem pótolta a fix-eket, aztán gyakorlatilag meg szinte mégis)szerk: ja bocs, ezt itt félreértettem mire gondoltál: "azért az f2.8 nem csak a kitartható záridő miatt jó, hanem sokkal inkább a jobban kordában tartható záridő miatt."
Persze, aki pont 2.8 és 4 között van záridő-limiten annak ez nem jó. Az én esetemben mondjuk ez lényegében nulla százalék, de ettől még biztos van akinek igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest