Hirdetés
- Google Pixel topik
- Magenta változatban jön egy füles, de nem a Telekom rendelte
- Nem lesz idén iPhone 18
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
Én nem értek veletek egyet ennek az OLED kijelzős cuccnak a haszontalanságában. Addig haszontalan, amíg annyi információ és olyan pontossággal jelenik meg rajta, mint a távolságskálán.
Bizonyos helyzetekben viszont jól jöhet a pontosabb távolságinformáció, egy konfigurálható mélységélesség-kijelzés, a hiperfokális távolsághoz is adhatna automatikus segítséget. Néha állati hasznos lenne, ha a fényképészeti tárgytávolság helyett át lehetne váltani egy gombbal a munkatávolság kijelzésére. Ha nem csak az obi, hanem a gép is kiírhat rá információt, akkor egy felső kijelzőként is működhet, ami a milcekről általában hiányzik.
Én ezt az obi-display megoldást kb. 5 éve leírtam az index fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4483, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest