- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
FEDman
üzenetére
75-öst sigma tervezte?
Tényleg nagyon hasonló amúgy, bár én csóró júzerként jobban örvendenék olcsóbb sigma alternatíváknak, mint oly címkés drága üvegeknek, szal remélem ezeket majd ők dobják piacra, ha piacra dobják egyáltalán... amúgy nem hiszem el, hogy az mft gépek piaca még mindíg ne lenne elég nagy ahhoz, hogy 3rd party gyártók is beszáljanak pár jó fix-el a rendszerbe, olcsó alternatíváknak sztem mindenki örvendene. Én pl. egészen biztosan beruháznék idővel egy olcsóbb fényerős zoomra, 25-ösre, 85mm körülire ha lenne ilyen, de sajnos a pro zoomok, oly-pana 25, 75 mind drágák. Sigmáék annó azt mondták belehúznak a milc obik fejlesztésébe, mert a jövő a mirrorlessek-é, ha jól emlékszek, de azóta is csend van 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tényleg nagyon hasonló amúgy, bár én csóró júzerként jobban örvendenék olcsóbb sigma alternatíváknak, mint oly címkés drága üvegeknek, szal remélem ezeket majd ők dobják piacra, ha piacra dobják egyáltalán... amúgy nem hiszem el, hogy az mft gépek piaca még mindíg ne lenne elég nagy ahhoz, hogy 3rd party gyártók is beszáljanak pár jó fix-el a rendszerbe, olcsó alternatíváknak sztem mindenki örvendene. Én pl. egészen biztosan beruháznék idővel egy olcsóbb fényerős zoomra, 25-ösre, 85mm körülire ha lenne ilyen, de sajnos a pro zoomok, oly-pana 25, 75 mind drágák. Sigmáék annó azt mondták belehúznak a milc obik fejlesztésébe, mert a jövő a mirrorlessek-é, ha jól emlékszek, de azóta is csend van