- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
#95561216 #21932 üzenetére
angolom bőven elég jó ahhoz ami a munkámhoz ill az élethez kell(kivéve üzleti angol). közgáz diplomám van de nem érdekelt annyira, 10 éve végeztem. gépésztechnikumom vam meg cnc programozó technikusim ill gépkezelőim. ilyen területen dolgozok. egy F1 beszállító cégnél. előrelépési és fejlődési lehetőségem még van a szakmában, és szeretem is.
németből is van nyelvvizsgám meg angolból is, de a németet nem nagyon használom így mindig elfelejtődik. relatíve gyorsan fel tudom hozni a kreatív német könyvekkel csak valszeg pár évet anyanyelvi környezetben kéne élnem hogy megmaradjon.ha únióból kilépne anglia mi ki lennénk rúgva?
vagy miért kéne más nyelvet tanulnom? négerek indiaiak brazilok stb ugyanúgy itt vannak pedig nem úniósok
pénzkeresési képességem úgy növelhetném legjobban ha megcsípnék vmi programozói állást 35 fontért
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest